Over ons

Leon Kuijt

Opgegroeid in Katwijk en van jongs af aan werkzaam tussen de bloemen en planten, eerst in het bedrijf van mijn vader als lijnrijder op Duitsland en later als sales manager bij Royal FloraHolland. In de tussentijd internationale ervaring opgedaan op het gebied van verkoopondersteuning, marketing en events buiten de sector. Deze kennis en ervaring zet ik nu in om de prachtige producten van snijbloemen kwekers op de beste manier in de markt te zetten.

Kuijt Flower Support

Na mijn HBO opleiding heb ik vijf jaar internationale ervaring opgedaan op het gebied van verkoopondersteuning,  marketing en events buiten de sierteelt sector. Na deze periode ben ik als Salesmanager bij Royal FloraHolland gestart en heb ik mijn kennis van de sector gebruikt om kwekers te ondersteunen bij hun verkoop. Hierbij heb ik mijn netwerk verder kunnen vergroten en heb ik mezelf in korte tijd enorm kunnen ontwikkelen

Deze kennis en ervaring zet ik nu in om kwekers te ondersteunen op het gebied van verkoop en marketing. Mijn dienstverlening richt zich niet alleen op de verkoop van uw product maar gaat verder. Samen houden we uw organisatie tegen het licht, ontwikkelen we een strategie en vormen we de lange termijn doelen.

Kuijt Flower Support

Kuijt Flower Support staat voor logisch redeneren, daadkracht, innovatie, ondernemen en samenwerken. Een eerlijke partner die samenwerkt met uw organisatie en de partners binnen de keten.

Waarom kiezen voor Kuijt Flower Support

Kennis van de markt, ervaring op het gebied van verkoop en marketing zowel binnen als buiten de sierteeltsector, ondernemersmentaliteit. Dit zijn een aantal eigenschappen die ik met mijn dienstverlening aan uw organisatie toevoeg. Door een breed pakket aan snijbloemen gericht op diverse segmenten ben ik op de hoogte van wat er in de markt gebeurt. Dit zet ik in om uw product via de juiste afzetpartner in de markt te zetten.

Hands on mentaliteit

Veel ervaring

Ondernemen